45 YUMMIE SUSHI & BOWLS

45 YUMMIE SUSHI & BOWLS Lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 133 beoordelingen
14 feb 2020 om 23:03 Heerlijk
16 jan 2020 om 23:35 Lang wachten op eten en sushi niet erg lekker
3 jan 2020 om 10:00 Goede sushi en ook de sushi bowls zijn erg lekker. Helaas wel al meermaals meegemaakt dat thuisbezorgd zegt dat ze gesloten zijn, terwijl dit niet zo is.
31 dec 2019 om 20:08 Ik snap niet dat dit resataurant zulke goede reviews heeft. Wij vonden het niet te eten, meer dan de helft weggegooid. Vis smaakt nergens naar en de surimi rook zo sterk dat we het niet vertrouwden.
9 dec 2019 om 12:56 Idd de beste sushi! En m'n broer vond de Taro bubble tea ook lekker! :-D -VG
9 dec 2019 om 12:54 Het was weer heerlijk zo na onze vakantie <3 -VG
6 dec 2019 om 20:18 best sushi! en super lekkere taro bubble tea!
29 nov 2019 om 21:49 Sushi was kekker, maar kwam wat verfomfaaid aan.
20 nov 2019 om 20:55 Fresh sushi, was surprised that the quality was good here in the Netherlands is rare
15 nov 2019 om 14:21 Heerlijk eten, maar een bezorgtijd van 70+ minuten voor een maaltijd die na 35 minuten bezorgd zou worden is wat lang...
13 nov 2019 om 18:43 Beste service! -VG
29 okt 2019 om 22:03 Qua pokebowl: zou fijn zijn als er ook optie komt ipv rijst, quinoa. We bestelden vandaag met extra supplement avocado. Dat waren 3 kleine plakjes/ stukjes, vonden we wat karig. Al met al verder prima pokebowl